Easy Drain BLACK & Special Finishes douchegoten

24-08-2018
door Berenpop tegels en sanitair

Bij het zien van deze exclusieve design drain, bent u eigenlijk al verkocht. Modern en stijlvol. De drain die naadloos aansluit bij de laatste trends.

De Easy Drain BLACK is in het bezit van een stoer zwart rooster met dito frame en dat maakt hem een echte “eyecatcher” in uw doucheruimte.
De Easy Drain BLACK is leverbaar in verschillende lengtes: met waterslot 30 of 50mm.
 
Met de Easy Drain BLACK kiest u niet alleen voor een fraai uiterlijk, ook bezit hij een inbouwdiepte vanaf slechts 70mm en is hij uitgevoerd met een uitneembaar en eenvoudig reinigbaar sifon met een zeer hoge afvoercapaciteit.
 
Tevens is deze stijlvolle Easy Drain BLACK voorzien van ons gepatenteerd WPS-systeem waarmee u gaat voor volledige waterdichte zekerheid. Het fabrieksmatig voorgemonteerd afdichtingsdoek geeft maar liefst 10 jaar garantie op de waterdichtheid.

Klik hier voor alle Easy Drain BLACK douchegoten.

Special finishes

Prijs en mogelijkheden op aanvraag. 

 

* Special Finish: Black Steel
 

* Special Finish: Cyprum

* Special Finish: Gold

* Special Finish: Oil Rubbed Bronze

* Special Finish: White

Clou Hammock

30-04-2018
door Berenpop tegels en sanitair

Van buiten strak en rechthoekig, van binnen vloeiend en organisch, van wastafel tot complete badkamer.

Klik hier voor alle artikelen uit de serie van Clou Hammock.

Decor Walther accessoires in de kleur koper

30-04-2018
door Berenpop tegels en sanitair

Klik hier voor alle artikelen van het merk Decor Walther in de kleur koper.

Clou Flush fonteinen

30-04-2018
door Berenpop tegels en sanitair

Compact en praktisch. Van strak kubistisch tot aangenaam ronde fontein. In allerlei materialen en kleuren.

Klik hier voor alle artikelen uit de serie van Clou Flush.

 

Decor Walther Stone badkameraccessoires

30-04-2018
door Berenpop tegels en sanitair

STONE is een composiet materiaal van hoge kwaliteit, gemaakt van natuurlijke materialen, harsen en polymeren. Deze samenstelling geeft de STONE een unieke warme kwaliteit, vergelijkbaar met natuursteen. Weerstand tegen alle soorten chemische en fysische invloeden, evenals zijn volledig impermeamble oppervlak maken dit materiaal tot een van de eerste keuzes voor interieurs wanneer hygiëne en een strak design het belangrijkst zijn. Het materiaal heeft veel voordelen. Het materiaal is 100% recyclebaar.

Klik hier voor alle artikelen uit de serie van Decor Walther Stone.

2 in 1 zitting: Carrara & Matta familie- / kinderzitting

30-04-2018
door Berenpop tegels en sanitair

De Next StepTM is een 2 in 1 zitting. Esthetisch ziet deze zitting eruit als een traditionele zitting, maar heeft ook een ingebouwde kinderzitting. Bij niet-gebruik wordt de kinderzitting onderin het deksel vastgehouden door een verborgen magneet, en is ook veiliger voor het kind. Er bestaat geen gevaar dat de ring op de handen van het kind valt.

Naast veiligheid en innovatie heeft Carrara Matta aandacht gegeven aan iets dat ook belangrijk is voor kinderen. Dat is: schoonmaakgemak, dat door ronde afgewerkte randen gegarandeerd is.

De Next StepTM toilet-zitting wordt vervaardigd uit gevormd hout. Deze zitting past op vrijwel alle standaard closets en is voorzien van verstelbare, verchroomde scharnieren.

Hygiënisch, robuust.

Klik hier om deze Carrara & Matta toiletzitting te bekijken.

Onze ruime collectie universele douchestrippen!

30-04-2018
door Berenpop tegels en sanitair

Onze ruime collectie universele douchestrippen biedt u de mogelijkheid uw douchecabine of badwand weer als nieuw te laten ogen. Onze producten zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen. Het kunststof is opgebouwd uit sterke componenten, welke zeer onderhoudsvriendelijk en niet milieubelastend zijn. Door de geavanceerde technieken zijn alle producten  gefabriceerd met een speciale UV laag voor duurzaam gebruik.

Klik hier om naar onze collectie universele douchestrippen te gaan.

Geesa Nemox Black badkameraccessoires

30-04-2018
door Berenpop tegels en sanitair

Deze matzwarte variant is mysterieus en stijlvol tegelijk. De hoogwaardige matzwarte finish zorgt voor een opvallend diepzwart accent in iedere sanitaire ruimte. Materiaal : verchroomd messing, gepolijst RVS, Spraypaint.

Klik hier voor alle artikelen uit de serie van Geesa Nemox Black.

Geesa AIM badkameraccessoires

30-04-2018
door Berenpop tegels en sanitair

Wie kiest voor de combinatie van gemak, duurzaamheid en een minimalistisch ontwerp: kiest voor AIM. Onze AIM collectie biedt functionaliteit in een strak jasje. Stoere, soepele lijnen en geometrische symmetrie maken deze collectie tot het toonbeeld van ‘less is more’. Alle artikelen in de AIM collectie blinken uit door de eenvoud in ontwerp én installatie. Bijzonder eenvoudig te installeren biedt AIM gemak en comfort aan installateur en gebruiker. De Geesa AIM collectie is behalve veelzijdig; ook veelzeggend. AIM is niet alleen het Engelse woord voor “richten op je doel”, maar spelt omgekeerd ook: MIA: Made In Amersfoort, in onze fabriek aan de rivier de Eem. De AIM collectie is ontworpen door Joanna Boothman Design, Amsterdam.

Klik hier voor alle artikelen uit de serie van Geesa AIM.

Producten vergelijken